Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Vaše příběhy Poděkování za účast v projektu eSeznamu

Poděkování za účast v projektu eSeznamu

P řihlásila jsem se, na pozici administrativní pracovník. Na jedné straně mě to lákalo a na druhé jsem měla strach. Opravdu se strachem jsem šla do kurzu Administrativní pracovník. Na PC jsem neuměla vůbec nic, jen takové minimální základy. A tak jsem nevěděla, co mě vůbec čeká. Ale po nějakém čase se vše vysvětlilo, já jsem se pomalu začínala vše učit. Ze začátku jsem byla úplně zoufalá a myslela jsem, že to v žádném případě a to ani náhodou nezvládnu. Ale časem se mi začalo dařit, začínala jsem si postupem času věřit a já se snažila, abych vše pochopila.

Ale ne sama, pomohli mi hlavně lektoři a to na PC, bez jejichž trpělivosti bych to určitě nezvládla. Byli skvělí a patří jim můj dík a také obdiv.

Potom začala administrativa. Paní lektorka se zdála být přísná, ale postupem času jsme všichni zjistili, že je to skvělá naše paní učitelka, naučila nás mnoho věcí, které jsem já třeba vůbec neznala.

Chtěla bych poděkovat hlavně paní Glajcarové, která už sice v eSeznamu nepracuje, ale ta mi dávala sílu vše překonávat. Ale také nelze opomenout přívětivou a vždy klidnou a milou vedoucí osobu, paní Kluzovou. Nebýt jich, tak jsem kurz určitě nedokončila. To byly osoby, které mě stále povzbuzovaly a hlavně si vážím jich obou. A díky nim jsem začala pracovat v eSeznamu.

Chtěla bych všem poděkovat, kteří se podílí na tomhle projektu a také za jejich spolupráci a to za to, že začali s námi všemi spolupracovat. Přivydělali jsme si aspoň nějaké peníze, kterých je v dnešní době potřeba.

Je mi ale hlavně líto, že už tahle práce pro nás končí. Je to velká škoda a já si myslím, že by mělo být umožněno dát šanci více postiženým lidem. Tito lidé a my všichni jsme byli vděční za práci, kterou jsme dostali. Měli jsme aspoň nějaký cíl a hlavně plnit tuhle práci, která nám byla umožněna.

Ještě jednou velké díky všem.

Zdenka Křístková


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

m-r-polsko2011-11
IMG_5439
IMG_1010
09
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.