Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Vaše příběhy Láska přes internet

Láska přes internet

J ana, už byla přes rok rozvedená a odstěhovaná od manžela, když začala mít chuť na nový vztah a znovu se zamilovat. Pavlem se seznámila přes internet. Měl velké charisma. To bylo to, co z něj před zahradní restaurací v Plzni, kde se poprvé viděli, vyzařovalo už na dálku. Jana se hned zakoukala. Byl chytrý, vysoký, černovlasý s opálenou tváří a nádherným úsměvem. A taky ženatý… jak jinak.

Dlouho si povídali, a když šli kolem její kolegyně, Jana s humorem prohlásila: „jsou pryč, můžeme se políbit.“ Pavel neotálel a přání jí okamžitě vyplnil a Janě se po té roční pauze samoty rozklepala kolena, i když zrovna seděla.

Dověděla se, že je sice ženatý, ale manželka s ním roky nespí… prý, že jsou jen „přátelé“. Přiznal také dva vztahy. Tvářil se tajemně a upozornil Janu, že je naprosto upřímný. Tu poslední milenku prý stále miluje, kdyby kývla, hned by se vrátil. Janu to trochu vyděsilo,… ale mělo asi víc.

Začal román, Jana měla hlavu v oblacích. Mezi nimi bylo téměř 300 km, ale denně měli kontakt přes internet a hodiny a hodiny dlouhých rozhovorů. Žádné „miluji Tě“ si říkat nebudeme, rozhodl Pavel. Kdy Tě uvidím, psala Jana neustále. Ale klaplo to jednou… výjimečně dvakrát do měsíce. Sex byl vždy úžasný a tak s tím nemohla přestat. Zamilovala se. Bohužel jen ona. Po roce se Jana přestěhovala do Prahy a zkrátila tak mezi nimi vzdálenost. Po probrečené noci, kdy odpoledne psal, že asi večer dorazí a pak „to nevyšlo“, přestala Jana počítat.

Neustále ho ospravedlňovala, je přece tak zaměstnaný, chytrý a nikdy nelže. Jednou, když byli spolu, Jana zákaz porušila a pošeptala mu, že ho miluje. Následovalo něžné milování, a Jana to brala jako odpověď, já tebe taky. Při další návštěvě jí sdělil, že jeho žena má milence. Jana se v duchu zaradovala, on by to neudělal, ale ona se možná bude chtít rozvést. Bude volný! Budou moci být spolu…

Po týdnu konečně napsal… „zítra budu v Praze.“ Jana se nemohla dočkat. Netušila však, co bude v rozhovoru následovat! PŘIJEDU SE ROZLOUČIT – bylo to, jako kdyby jí vrazil dýku do srdce. „Cože řekla?“ Někoho prý potkal a nechce nikomu lhát. Nikomu, tedy zřejmě kromě mě. Rozloučila se s ním (přes internet) popřála mu štěstí, poradila ať jí (na rozdíl od ní) kupuje dárky, nezapomíná na její narozeniny, svátky a je s ní o Vánocích. Připsala, že o rozloučení nestojí, a že ho už nikdy v životě nechce vidět.

Pak se Jana zhroutila do šíleného slzavého údolí. Proplakala den a noc. Nemohla uvěřit tomu, že ho přestane milovat. Ale, je to pryč. Najednou vidí, co všechno bylo před tím špatně (skoro všechno). Teď se cítí nová a vysvobozená. Jedné osoby ji je, ale trošku líto… té co ji potkal. Pochopila jeho povahu a ví, že už se nikdy nezmění. Jana je teď volná a připravená na další novou lásku. Už se jí nemůže dočkat.

Evita


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

p1140806
priprava2011-07
bezpecnost-na-prejez...
P6231592
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.