Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Knižní tipy Zamilujte si svou kuchyň

Zamilujte si svou kuchyň

Michaela Kramolišová, Markéta Popovičová
Grada 2022, 184 s.

Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin, vaření, pečení a mytí nádobí. Pojďme společně tento začarovaný kruh prolomit!

Zamilujte si svou kuchyň a proměňte běžné povinnosti v každodenní radost. Dejte své kuchyni řád, zefektivněte plánování nákupů a naučte se vařit jídla, která vás dlouho nezdrží, s našimi tipy na snídaně, obědy a večeře na talíř a do krabičky.

 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

PA062159
78_2soutezni_den_290...
16
konf-bez-barier11
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.