Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Knižní tipy Převleky a masky pro každou příležitost (Portál)

Převleky a masky pro každou příležitost (Portál)

Převleky a masky pro každou příležitost
Patricie Koubská

Čeká vás karneval nebo dětská besídka a před vámi tím pádem leží úkol postarat se o kostým. Zapomeňte na princezničky, spidermany, piráty nebo nylonové masky z papírnictví a pojďte to zkusit trochu jinak. Tenhle nápadník by vám chtěl přinést inspiraci k tomu, jak vytvořit s vašimi dětmi originální maškarní kostýmy z dostupných materiálů nebo toho, co můžete zrovna vyndat ze skříně. V knížce najdete „masky na zítra“, originální i klasické maškary, hodně kousků vytvářených společně s dětmi (obzvláště na těch krabicových mohou jakkoliv staré děti velmi dobře spolupracovat), a to vše vám má sloužit jako inspirace k dalším nápadům, které jistě přijdou.
Patricie Koubská je výtvarnice a učitelka. Ilustrovala řadu dětských knih a vede výtvarné dílny pro děti.
 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

P1100027
p1140657
cyklomaraton-k24-201...
m-r-polsko2011-10
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.