Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Euroklíč Euroklíče

Euroklíče

H istorie projektu pro osoby se sníženou schopností pohybu a orientace nazvaného „Euroklíč“ je více než dvacetiletá. „Euroklíč“ je skvělou pomůckou především při cestování lidí se zdravotním postižením. Dává jim jistotu při cestování nejen v cizích zemích, ale i u nás.
Cílem mezinárodního projektu „Euroklíč“ je vytvořit síť jednotně přístupných sociálních zařízení (WC, umývárny) a technických kompenzačních zařízení (výtahy, svislé schodišťové plošiny).

Distributorem Euroklíčů pro zdravotně postižené v rámci MSK je Krajská organizace Svazu tělesně postižených v ČR, o.s.

Za úhradu ceny ve výši 357,- Kč. Po vyprodání našich zásob, bude nová cena Euroklíčů 410,- Kč. Tuto cenu stanovil výrobce.

Podmínkou je, že zájemce musí být držitelem průkazu TP, ZTP, ZTP/P.

Euroklíč v Moravskoslezském kraji

Svaz tělesně postižených v ČR o.s., krajská organizace Moravskoslezského kraje,
30. dubna 3, 702 00 Ostrava



 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

09_prijezd_2509-1646
krajske_shromazdeni_...
img_3682
P5303062
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.