Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Články/Aktuality Zaměstnanci Úřadu práce ČR půjdou do terénu na pomoc lidem, kterým hrozí odpojení od plynu

Zaměstnanci Úřadu práce ČR půjdou do terénu na pomoc lidem, kterým hrozí odpojení od plynu

M inisterstvo práce a sociálních věcí s Ministerstvem průmyslu a obchodu reagují na mimořádnou situaci, kdy stále více než 30 tisícům zákazníků hrozí odpojení od plynu nebo elektřiny. S dodavateli poslední instance (DPI) se domluvili na spolupráci, aby se v případě dotčených klientů předešlo případnému odpojení od odběru energií, které by na ně mohlo mít nepříznivé sociální dopady. Domácnosti budou zástupci Úřadu práce napřímo oslovovat s cílem upozornit je na možnosti řešení jejich situace a pomoci ze strany státu.

Více se dočtete v příloze



 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

77_2soutezni_den_290...
v-dolina2011-16
img_3650
rakousko2011-12
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.