Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Články/Aktuality Propojujeme firmy a uchazeče z řad handicapovaných

Propojujeme firmy a uchazeče z řad handicapovaných

F irmy mají další možnost, jak na aktuálním pracovním trhu vyhledat nové zaměstnance. Vždyť je nezaměstnanost historicky nejnižší. I v rámci EU se ČR řadí mezi země s nejnižší nezaměstnaností. Portál OZPprace.cz cílí na skupinu lidí s handicapem, kterých je v celé ČR přes 1 mil. a jsou občas neprávem nedoceňovanými členy kolektivu a firem.

Dejte jim příležitost a odvděčí se Vám loajalitou a pracovitostí. Sami jsme si to vyzkoušeli a zaměstnáváme více jak 50 kolegů s různými druhy zdravotního postižení. Nemalá část spolupracuje i na tomto portálu a má tak blíže jak k uchazečům, tak zaměstnavatelům.

Máme připravený tým operátorů, který bude aktivně pracovat jak s uchazeči, tak s firmami, aby došlo k co nejlepšímu propojení obou stran.

Na podporu tohoto projektu nyní spouštíme propagační akci zaměřenou na získání nových uchazečů i firem, a chceme tak vytvořit největší pracovní portál pro lidi se zdravotním postižením.

Zapojit se může každý, třeba jen sdílením této informace dál.

Jaroslava Fuksová

Tapiko, s.r.o.
Týnská 632/10, 110 00 Praha 1
tel: +420 727 945 740
e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení povolte JavaScript , Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení povolte JavaScript
www.tapiko.cz
www.ozpprace.cz


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

P6231617
krajsky-odborn01
22-opava-jakartovice
v-dolina2010-11
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.