Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Články/Aktuality Překonej sám sebe

Překonej sám sebe

P ři příležitosti svatého Valentýna, tedy ode dne 14. 2. 2015 přijímáme písemné Příběhy pod názvem Ze srdce pro Tebe. Celá veřejnost má od této chvíle možnost přihlásit Příběh pacienta s RS.

Pravidla pro přihlášení Příběhu jsou k dispozici na webových stránkách
http://prekonejsamsebe.cz/ze-srdce-pro-tebe.html a
http://prekonejsamsebe.cz/assets/ze_srdce_pro_tebe_pravidla.pdf

Do 30. 4. sbíráme jednotlivé příběhy a následně je předem určená komise projde a vybere postupující Příběhy do finále, kde o vítězi bude rozhodovat veřejnost. Od 27. 5. bude mít kdokoliv příležitost o finálových příbězích hlasovat tím, že zašle SMS hlas. Vítěz, tedy ten, který získá sponzorský dar, bude vyhlášen 19. 9. 2015 v Brně.

Příběhy Ze srdce pro Tebe zasílejte na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení povolte JavaScript


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

29
img_3655
rovna_prava_pro_vsec...
P6231601
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.