Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Články/Aktuality Caro

Caro

C aro je vlastně rozpustný cereální nápoj. V mnoha domácnostech se tento nápoj stal nedílnou součástí. Nápoj je vhodný pro děti, seniory, dospělé a také pro těhotné a kojící ženy. Tento nápoj je chutný a nedráždí žaludek, je lehce stravitelný.

Dneska ráno jsem si Caro udělal. Dal jsem do kávového hrníčku 2 lžíčky Cara, trochu cukru a zalil mlékem. Pozor, Caro se má zalívat vodou, která má 90 °C. Nápoj mi chutná, a proto ho taky piju. A co je důležité, je to zdravý nápoj!

Caro od firmy Nestlé se skládá z cereálií. Obsahuje ječmen, žito a také čekanku. Tato pochoutka je velmi oblíbená. V Česku každý druhý cereální nápoj je právě tento lahodný, do hněda zbarvený. Firma Nestlé garantuje tomuto výrobku přírodní původ. Obsahuje přirozeně vyskytující se cukry. Dále může obsahovat stopy mléka.

Proto doporučuji Caro zařadit do každodenního jídelníčku. Můžete si ho udělat kdykoli během dne. Příprava je nenáročná. Stejná příprava jako u kávy nebo čaje, jen nezalívat stostupňovou vodou. 200 gramů Cara stojí v obchodě kolem 85 korun. V akci je ho možné koupit za 60 korun.

Daniel Gawlas


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

okolo-msk2011-202
v-dolina2010-08
rovna_prava_pro_vsec...
IMG_1222
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.