Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Rubriky Články/Aktuality Abilympiáda Soul 2011

Abilympiáda Soul 2011

N ěco o olympiádě v Soulu. Musím poděkovat všem pořadatelům jak v Soulu, tak i v Pardubicích za podporu i trpělivost, dík všem. Také děkuji všem sponzorům. Něco málo o sobě, jak jsem vnímal olympiádu já. Reprezentace Česka byla pro mne zavazující. Ode mě byla příprava na 100%, ale nevyšlo to jako v Japonsku, prostě byli lepší. Umístil jsem se mezi 6 nejlepšími.

Naše výprava nebyla velká, ale měli jsme dobrou partu, byla i sranda. Pořadatel nám určil mladého průvodce, s kterým jsme si rozuměli, i slivovici jsme ho učili pít. Pro nás všechny bylo dobře, že uměl česky. Za to dík.

Bylo velkolepé otevření OH. Bohatý program, nádherná večeře v prostorách muzea. Po celý pobyt mi chutnalo, i večer jsme si zašli na chutnou večeři.

Trochu mě mrzelo, že jsme nenesli na podiu nikdo vlajku, jako v Japonsku. Mohli jsme se ukázat v pěkných oblecích (dík švadleně), nikdo neměl tak slušivý komplet.

Něco málo o Soulu z mého pohledu. Za tu krátkou dobu jsme se účastnili výletu do tradiční korejské vesnice. Nádherný zážitek byl z vyhlídky, pohled na noční město. Ani na cestu nikdy nezapomenu. Jeden den jsme měli volno. Někteří šli na akvapark. Já s kámošem Honzou jsme se šli podívat jenom tak na město. Nemělo to chybu, prošli jsme tradičními uličkami. Nedá se to popsat, kdybych chtěl přirovnat procházku v Japonsku. Je to jiný svět.

Něco o cestování v Soulu. Metro má 4 patra. Na cestách si musel člověk dát hodně pozor. Mezi auty se míhaly motorky. Let byl famózní, bylo to největší letadlo, to víte, pohodlí.

Budu končit. Ještě jednou dík za všechno.

A tady v naší fotogalerii si můžete prohlédnout fotografie

Jarda Wojnar



 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

14-opava-jakartovice
krajsky-odborn07
edf-tour-2010-bielsk...
cyklomaraton-k24-201...
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.