Cvičení s Jaroslavem Wojnarem Zooterapie Euroklíč
Legislativa Novinky v legislativě Další novela zákona č. 48/1997 Sb. (NRZP)

Další novela zákona č. 48/1997 Sb. (NRZP)

V ážení přátelé, v příloze Vám posílám další novelu zákona, kterým se mění zákon č. 48/1997 Sb., o veřejném zdravotním pojištění a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů ve znění pozdějších předpisů. Dále se mění zákon č. 551/1991 Sb., o Všeobecné zdravotní pojišťovně ČR a zákon č. 280/1992 Sb., o rezortních, oborových, podnikových a dalších zdravotních pojišťovnách.

Návrh zákona se zabývá především zveřejňováním smluv a poskytování a úhradě hrazených služeb, nábor pojištěnců zdravotními pojišťovnami prostřednictvím třetích osob, sankcionováním porušení povinností zdravotními pojišťovnami, snížením povinného přídělu do rezortního fondu a dalšími změnami.

Prosím Vás, abyste mi Vaše případné připomínky poslali nejdéle do 25. 7. 2014, a to na moji adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení povolte JavaScript .

Přeji Vám všechno dobré

Mgr. Václav Krása
předseda NRZP ČR

_________________________


 
„Jsme obyčejní lidé jako vy, jen máme hendikep, se kterým náš život navenek vypadá odlišně, pro vás zdravé nezvykle. Pro kompenzaci máme různé pomůcky, ale v jádru se náš život od vašeho neliší. Radujeme se, sportujeme, bavíme se. Umíme i pracovat, i když si někteří zaměstnavatelé myslí, že s hendikepem jsme použitelní jen na ‚lepení obálek‘. Opravdu nemáme rádi, když nás druzí považují za chudáčky a litují nás.“

Náhodné obrázky z naší Galerie

cyklomaraton-k24-201...
IMG_0983
img_9266
P6265893
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním těchto stránek souhlasíte s jejich použitím.
Více informací o používání cookies se dozvíte v tomto článku.